Friss topikok

  • lightning9: vizilópuszi: ez pöppet oltás volt! :D (2009.09.14. 21:57) öt napló | valami új
  • bowman6: én is hazudok:) az élet ugye nincs kitalálva, tehát nekünk kell személyre szabottan kitalálnunk az... (2009.09.12. 23:06) new
  • bowman6: @labelflash: átgondolom amit mondtál. :) köszi a segitséget. vers/dalszövegben én nem akarok nagyo... (2009.08.21. 02:32) ez csak egy konkrét példa
  • bowman6: @Nuthyyy: nem pont a szövege, dallamáról is észre lehet venni hogy a szám mekkora jelentősségű, és... (2009.04.23. 00:16) és már megint kaukázus..
  • Nuthyyy: Szerintem azért tanuljuk az életüket, hogy a verseiket is megértsük. Na most nem arra gondolok, ho... (2009.04.22. 23:33) ma

ma

bowman6 2009.04.22. 21:04

ma gondolkodtam, hogy hova tüntek azok a fura misztikus érzések? amikor csillagokat néztem, hogy biztos ott nyugalom van. este kinézve ablakon az álmodozások, hogy egy szerelem amivel a végtelenbe mehetek, ahol nincs semmi, csak ő meg én. az a hosszú végtelen. ilyen érzések jöttek elő pl darren  shan - koyasan ovlasása közben. egy történet hogy a temetőbe nem mer átmenni a föszereplő mert ott szellemek vannak. de csak éjjel jönnek elö de mégsem mer. végül muszáj neki. nagyon röviden tömören. ezt régebben olvastam. képes voltam ablak elött szobrozni este hogy hátha Ő eljön hozzám és meglátom. de hiába éltem az ilyen diliknek. amikor majd csillagok adnak választ mindenre, mikor a holdon akarok élni, mikor olyan szédítő volt a távolság. szóval elmúlt. ez most a komolyodás jele, vagy az a nyugalom amit csináltunk ketten, Ő meg én, annak a hatása, vagy csak ugy "kiment a divatból". 

ma volt suliba randótiról egy külön irodalomóra. nekem tetszett, igazán csak az élete volt, de az is izgalmas volt. de végig az ment bennem. ez mitöl több mint bérczesi vagy kardos. ez mitöl több mint bérczesi vagy kardos. ez mitől több, mint...  végén rájöttem: semmivel. csak másabb. ö régebben élt, és régiesek a versek. kardosék most élnek, és még a versekhez zenét is csinálnak, mégis jobban elismertek voltak a régiek. pedig ők azok akik nem divatból csinálják. mindegy fura egy világ. elmondta az ottani ember, hogy ök nagyon sokáig rosszul tanulták radnóti életét, mert nem is ugy volt hanem.. még1 ok hogy mi a francér kell nekünk egy másik ember életét tanulni. ezzel csak megutáljuk, ezzel semmit nem érünk el, csak a müveire kellene koncentrálni, és arra sem így.. fura egy világ fura emberekkel akik furán panaszkodnak. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bowman.blog.hu/api/trackback/id/tr221080814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nuthyyy 2009.04.22. 23:33:24

Szerintem azért tanuljuk az életüket, hogy a verseiket is megértsük. Na most nem arra gondolok, hogy mikor halt meg mikor született ki volt az anyja, meg a többi felesleges info, hanem az , hogy mi volt az életében, milyen tragédiák voltak stb. Így a verseket is meg tudjuk érteni. De hát végül is egy versnek önmagában is lehet értelme, Mind1. Az irodalom óra előtti gondolatmeneted homályos és zavart(számomra) és nem értek belőle szinte semmit. Majd légy oly kedves egyszer valamikor elmagyarázni, mert érdekel. Különben az egész érdekes. Hogy egy olyan helyre akarsz menni ahol csend és nyugalom van. Ahol nincs semmi csak a gondolatod. De szerinteeeeem nem csak csend kell az egész életbe és az egész mindenségbe, hanem mikor nem tudod hogy fiú vagy e vagy lány :D mert az az igazi. Mikor nem hagynak békén. Olyan vihar utáni csend féleség. Talán az jó lehet. Ja és ne komolyodj tovább :P. Se sehogy.
süti beállítások módosítása