Friss topikok

  • lightning9: vizilópuszi: ez pöppet oltás volt! :D (2009.09.14. 21:57) öt napló | valami új
  • bowman6: én is hazudok:) az élet ugye nincs kitalálva, tehát nekünk kell személyre szabottan kitalálnunk az... (2009.09.12. 23:06) new
  • bowman6: @labelflash: átgondolom amit mondtál. :) köszi a segitséget. vers/dalszövegben én nem akarok nagyo... (2009.08.21. 02:32) ez csak egy konkrét példa
  • bowman6: @Nuthyyy: nem pont a szövege, dallamáról is észre lehet venni hogy a szám mekkora jelentősségű, és... (2009.04.23. 00:16) és már megint kaukázus..
  • Nuthyyy: Szerintem azért tanuljuk az életüket, hogy a verseiket is megértsük. Na most nem arra gondolok, ho... (2009.04.22. 23:33) ma

ez csak egy konkrét példa

bowman6 2009.08.06. 02:07

gitárhéró káros hatása. nem gondoltam volna hogy bármi probléma lenne ezzel, mivel akinek van pénze had költse müanyag gombokra amikre egy gitárforma van épitve, stb stb. de késöbb jön hogy: apaaa nem gombokat akarok nyomkodni hanem igazi gitár kell...
aztán a sok hülye picsa hellobellokittis gitárt kap a milliomos apucitól mert guitar heroban elérte a 4. szintet, ő mekkora király, akkor majd        Ő           a zenéjével meg akarja váltani a világot és amikor rájön hogy nem úgy megy, akkor meg lerakja, és elmegy inkább kisminkelni magát. ilyenkor hol van a megbecsülés? a picsában, ott.  

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bowman.blog.hu/api/trackback/id/tr681291873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

labelflash 2009.08.12. 09:47:44

Hello
Nem akarok zavarni de ezen a bejegyzéseden kicsit fent akadtam.
1.senki sem akarja a zenéjével megváltani a világot. Bar lehet hogy te így állsz hozza.
2. miért hülye picsa? nem tudom hogy veszed a bátorságot csak így ismeretleneket leszólni.eleve mit akadsz ezen fent? kipróbálnak valamit, aztán ha mégsem jön be akkor abbahagyjak ebbe szerintem semmi rossz nincs. Úgy beszelsz mintha ezzel valami szentségtörést hajtanának végre. Néha úgy írsz, habár palástolni próbálod, igazából nagyon is nagyra tartod magad az;rt mert te nem ebbe a kategóriába tartozol.
3.A gitár egy hangszer, de mégis csak egy tárgy és bizony sok ember van aki nem tudja ezt annyira értékelni. De neked semmi jogod hogy kioszd azokat akar akik megtehetik hogy " hellobellokittys" gitárt vetethessenek maguknak. Nem tűnsz túl érettnek, bármennyire is komolyan írsz a dolgokról. Elítéled a politikát, a gazdagokat, mintha tudnál barmit is az egészről. Az jön le az egészből hogy rólad kéne mindenkinek példát vennie, mert te persze nem így kezdted. Most leereszkedtél ezeknek a "hellobellokittys sminkelős picsáknak" a szintjére. bocs
Szerintem legközelebb jobban gondold meg mit írsz. Maradj a saját szerepkörödben ne próbálj kitűnni túlságosan. Bármennyire is faj nem sokan értékelik.
Mellesleg tetszenek a verseid.
Üdv

bowman6 2009.08.13. 14:19:05

@labelflash: ez ennek a blognak az átka. én saját ismerösöm példáját irtam le, de most igy látom hogy tényleg túl sok az általánosítás. szóval nem ilyen világmagamrarátós megmondós dolgot akartam csak épp akkor lett vége egy ilyen történetnek, és ezen fennakadtam hogy az aki most igy megkapta a gitárját bárkinek képes beszólni hogy ö hát mindenkinél jobb, mert a gitárhéróban ez meg az van. szóval nem az én hozzáállásom és világnézetem ez, csak egy példa ami a szövegből nem jön ki hogy ez konkrét példa, és nem a világra vonatkozik. igazad van, és elnézést az általánosításért.
martar

bowman6 2009.08.13. 14:21:31

ja és köszi - amit a verseimre írtál :)

labelflash 2009.08.14. 21:43:28

@martar: énpedig azért szeretnék elnézést kérni mert elég keményen rádtámadtam. Mellesleg a verseid valóban jók, bár néhány megint csak húz az előző kommentem felé. Mármint ha a témájára gondlunk. némelyik kicsit erőltetett de valóban egyre jobbak lesznek. De véleményem szerint annyira még nem jók, hogy csak úgy olvasgassam (olvasgassuk) és elgondolkodjunk rajta. Néha oyaln vontatott, és bár elvont, alternatív versnek szánod, néha talán mgé te magad sem tudod hogy hogyan kapcsolódtak az egyes sorok egymáshoz. Nem azt mondom h légy földhözragadtabb, hanem hogy inkább menekülj ki abból a világból amit gondosan felépítettél emrt kezd oylan egyhangúvá válni. Legyenek izgalmasabbak a versek. Vagy dalszövegek... ahogy gondolod úgy nevezed. És próbálj meg valamit... valami újat írni ami tlaán megmutatja neked hogy miylen verseket is kell írnod valójában..ha mondjuk prózával próbálkoznál akár rövidebbel akár hoszabbal meglátod előbb elszabadulnak a gondolataid, mertnem kell gondosan ügyelned arra amit a verses forma megkövetel. Próbálkozz. És találd meg végre azt ami hiányzik az egészből.
Sok sikert.

bowman6 2009.08.21. 02:32:22

@labelflash: átgondolom amit mondtál. :) köszi a segitséget. vers/dalszövegben én nem akarok nagyot ugrani, mert most kezdem megtalálni azt a hangot ami a szöveg elmegy dalszövegnek is és esetleg versnek is. tehát a célomhoz ez az út vezet de lehet hogy a cél nem pont a legmegfelelöbb. na majd ezen még gondolkodom:)
süti beállítások módosítása